INSTAGRAM PORUKA: ''BUDITE JEBOZOVNI''



Kao aktivni korisnik instagrama, nisam mogla da se oduprem zaključku, da je danas, u 21. vijeku  neophodno biti JEBOZOVAN. Izvinite na izrazu, ali nisam uspjela pronaći riječ koja bi je adekvatno zamijenila. 

Potpuno je nevažno da li ste majka, supruga, trudnica, tinejdžerka ili baka, ono što sebi ne smijete dopustiti je da budete jedna obična žena, bez grudi, dupeta i usana veličine babunovovog š**ka. Jer zašto pobogu skrivati svoje intimne djelove tijela? Rodjeni smo nagi, samim tim biti nag nije grijeh.

Dakle, ovo će bit jedan mali vodič za instagram početnike:

1. Ukoliko ste žena, te spadate u grupu onih stidljivijih, ruke preko golih grudi, koje mijesite u vrtlogu strasti će vam
ipak biti "too much". Stoga, za početak uvucite kanap medju svoje polutke, te zamiješajte na bumerangu da se vidi da i vi dupe za trku imate. Nikako ne bi valjalo da neki Pero (67 godina) iz Šapca, pomisli da imate ravnu zadnjicu ili ne daj bože, grudi veličine trešnje. Uložite malo truda, sabijte u grudnjak dvadesetak komada "Samanta" čarapa i neka foto sešn počne. Nova opcija na instagamu vam omogućava da redjate čak i do 10 fotografija u albumu, stoga prepustite mašti na volju. Poželjno je da fotografije budu slične, ali nikako iste. 
Tipa: lijevi guz u prvim planu, zatim desni guz u prvom planu ( jer može neko da pomisli da vam pozadina nije srazmjerna, stoga ga razuvjerite obavezno).

Dalje...

2. Grickajte usnu sve jače i jače. Neka boli! Ni zvijezde ''filmova za odrasle'' nisu slavu dostigle preko noći. Ono što je poželjno je da napravite jednu fotografiju sa cigaretom u ustima, dok ćete srednji prst desne ruke približiti kameri. Neka vam u očima bude taj erotski sjaj, da se vidi da ste kučka. Dame su odavno prevazidjene, muškarci vole divlje žene. 

3. E sada, ukoliko ste sve dobro odradile, ispod erotskog albuma obavezno ostavite neki citat. Poželjno je recimo da to bude nešto od Patrijarha Pavla.
Tipa:
"Pre nego što počneš suditi o meni i mom životu, obuj moje cipele i idi mojim putem! Prođi ulice, brda i doline! Oseti bol i sreću! Prođi godine kroz koje ja prolazim, padni preko svakog kamena koji se meni našao na putu! Ustani uvek ponovno i idi istim putem, kao što i ja radim! I tek mi onda možeš suditi." 
Dajte im do znanja da ste ipak jedna smirena duša, koja ima svoje patnje, ali ih svojom snagom uspješno prevazilazi. Proguglajte malo, nadjite citate poznatih pisaca, nevažno što niste pročitale ni jednu knjigu, jer bože moj, to vas niko pitati neće. Ukoliko ne znate ni jednog, na pretrazi ukucajte "poznati pisci" i sve će vam se samo kazati. 

4. Takodje je veoma poželjno da napravite par vrelih fotografija iz kade. Neka sijeva butina, nek maštaju komšije, tatini drugari ili prijatelji vašeg supruga. Neka znaju da ste trenutno goli, u kadi punoj pjene. Budite vatra, budite žudnja, budite strast. 
Veoma je važno (da napomenem) da prije spavanja, u nekoj svilenoj spavaćici, nonšalantno fotografišete naježene grudi, dok ćete nekom inteligentnom rečenicom poželjeti prijateljima laku noć. Raspalite strast, nek znaju da ste vreli ( da, ukoliko već nisam rekla, obavezno više puta napišite "Ona je vatra" ili stavite ikonicu zmije ili djavola, jer mogu pomisliti da ste neka polugola mlitava žena, koja u duši uopšte nije kvarna i zla. Znači, budite zle i ohole, to muškarci vole)

5. Komentare tipa "Dobra si" , "Prezgodna", "Nisi realna", "Šta bih ti radio"... nemojte da brišete ni slučajno, ali pokažite da ste ipak nedodirljive pa samo lajkujte. Dajte im povod da imaju živopisne snove. I znajte da oni ne pišu svima. I da imaju kriterijume. Posebne ste, ali to već znate. 

6. To što ste udate, bože moj, pa niste časna sestra da se skrivate. Muž sa vašim fotografijama nema ama baš ništa. I nije on ko zna ko, pa da jedini ima priliku da vas vidi bez odjeće. I njemu je čast da na njegovu ljepšu polovinu onanišu i stari i mladi. Ha, nije svako satkan od vatre!

7. Ukoliko ste trudnica, nemojte sebi dozvoliti da dobijete koje kilo viška, jer biće beba iha ha, da smo zdravo. Najvažnije je biti fit. Obavezni kupite čipkani veš, te se fotografišite u stilu Djevice Marije, dok nježno gladite stomak. Neka znaju da ste vatra i dalje, nevažno je što ste u blagoslovenom stanju. Pokažite im da vrvite od strasti. Neka oni malo umobolniji zamisle vas i bez te oskudne čipke, sa čedom koje ima 32 nedelje i koje mirno spava u vašoj utrobi. 

Još jedna veoooma bitna stvar. 

8. Snimajte se! O da, snimajte svoje noge, snimajte svoje lice, dok gledate u kameru poput retardirane vjeverice, te pjevušite neku pjesmu. Što više se snimajte, da vide koliko ste lijepe. 

I za kraj, ukoliko ste muškarac, poželjno je da se fotografišete u: teretani (neka viri tetovaža sveca ispod znojave miške, da se zna da ste pobožni), u separeu dok pijete neko skupo piće, a možete i prati ruke Moetom, to vam je novi trend, pored nekog skupog automobila sa najboljim prijateljem uz komentar "Lagani smo" i u spa centru, da se vidi da vodite računa o sebi, a boga mi i da se ima odakle. Glumite mafijaša, pozajmite pištolj od malog sestrića, slikajte se sa njim da se vidi da niste bilo ko. Žene vole moć, dokažite im da ste upravo vi takvi. S' vremena na vrijeme objavite sliku nekog nepoznatog para u zanosu strasti, tipa "gola žena sjedi na mišićavom muškarcu" ili samo pola butine koju čvrsto drži uspaljena šaka i slično. 
Kao i za žene i za vas isto pravilo važi.  Ako ste oženjeni, to vam je samo plusNišta sladje od zabranjenog voća. Na komentare ne odgovarajte, ali im u inboxu uputite par bezobraznih riječi. Zakažite sastanak kada vam supruga nije kod kuće. Jednom se živi, pravi frajer ima materijala za još mnogo kokošaka, osim za onu jednu koja mu kuva i pere svakog dana. 

Kao što rekoh na početku, najvažnije je pokazati svijetu da ste JEBOZOVNI. 

Žene koje se ne fotografišu nage i muškarci koji ne pokazuju svoju strast na društvenim mrežama, su potpuno out. U njima nema strasti  i seksepila. I te žene vode ljubav, ali onako u stilu seljančice iz "Ljepote poroka", sa krpom preko glave, da ne vide sotonu koja ih je obesčastila. One životare ne znajući za požudu. Jer danas je najvažnija stvar na svijetu da budeš satkan od seksa, pošto je on toliko nedostižan, da ga ne može upražnjavati svako. Danas je najvažnija stvar da svijetu pokažeš svaki dio svog tijela, jer što više njih uzbudiš, to tvoja vrijednost raste. 

Biti inteligentan, duhovit, zabavan, interesantan, sposoban i nadaren za različite stvari, ništa to ne vrijedi, ako nisi JEBOZOVAN.

Коментари

Популарни постови са овог блога

~ VRIJEDIŠ ONOLIKO KOLIKO VRIJEDI TVOJA TORBA ~

POZITIVNO RAZMIŠLJANJE JE OPASNO

DUPEUVLAKAČI